Inredning

Prisvärd, snygg och bra komfort

Vi har länge letat stolar till både kök och matsal. Det finns så mycket fina stolar och så många prisklasser. Varenda gång jag kommer in i en inredningsbutik så försöker jag att hitta en favorit. Av alla stolar som jag provsuttit har jag faktiskt en favorit och nu finns den till ett riktigt bra pris hos Svenssons i Lammhult Pia Stol . Jag har provat Y-stolen som jag älskar designmässigt och sedan hoppat över till denna stol. Pia stol leder stort i komforten enligt mig.

Bild från Svenssons i Lammhult

Vilken stol är din favorit ?

Jag kan behöva era tips 😉

Ha en fin kväll!
//Sara

 

 

2 Comments

  • Annso

    Den var snygg!! Tyvärr inte i min prisklass… Kan du inte tipsa om bra matsalsstolar i bättre prisklass? :)Har fortfarande inte hittat nåt som känns 100 %. Kanske man får byta bord i så fall också. Vitt är svårt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *